Leikki-ikäisille

Tästä löydät kivoja lahjaideoita leikki-ikäisille lapsille.


Fisher Tip

Luonnon materiaaleista valmistettujen Fischer TiP askartelupalojen tarkoituksena on aktivoida luovaa mielikuvitusta ja tuottaa onnistumisen iloa sekä kehittää käden hienomotorisia taitoja. Biologisesti hajoavat TiPit on valmistettu perunatärkkelyksestä, joka omaa erittäin hyvät tarttumisominaisuudet; pelkkä kostuttaminen riittää liimaamaan tuotteet toisiinsa ja muihin materiaaleihin. 

Koska TiPin koko rakenne on värjätty elintarvikeväreillä, voi sitä käyttää myös maalaamiseen. Lisäksi tuotetta voi muotoilla, leikata ja sahata vaikka minkä muotoiseksi ja askarrella mitä hienoimpia koristeita, kortteja ja käyttöesineitä. Sarjan teemabokseissa löytyvät tarvikkeet erilaisten teeman kuvaavien asioiden valmistusta varten.

Pujottelut

Erilaisten pujottelu- ja ompelutehtävien suorittaminen kehittää käden hienomotorisia taitoja sekä käden ja silmän koordinaatiota.

Kuularadat

Rakenna oma kuularatasi ja laita kuula kierimään kuorua alas kohti maalia. Kiehtovan kuularadan kanssa puuhastellessa aika kuluu kuin huomaamatta.

Leikkisetit

Leikkiseteissämme on kaikki mitä leikkiin tarvitaan. Parkkitalo, paloasema ta vaikkapa hyvin varusteltu avaruusraketti lastenhuoneen katseenvangitsijaksi.

Lorupussit

Lorujen lukeminen lapselle on kivaa yhteistä tekemistä se vahvistaa erittäin tehokkaasti lapsen kielellistä kehitystä ja myös ne lapset, jotka eivät jaksa kuunnella pitkiä satuja, viihtyvät erittäin hyvin lorupussin parissa. Lasten lorupussin parissa viihtyy hyvin myös aikuinen.


Powered by Powered by