Toimitus ja maksaminen

Suosittelemme tilaamaan kauppamme ostoskoritoimintoa käyttäen. Maksaminen tapahtuu kätevällä Klarna Checkout maksupalvelulla, jossa useita maksuvaihtoehtoja sekä yksityishenkilöille, yrityksille että julkisyhteisöillekin. Tilausta tehtäessä on mahdollista antaa myös erillinen toimitusosoite.

Halutessasi voit tilata myös soittamalla numeroon 040 5516 888 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lastenlahjatalo.fi  Muista antaa tarkat tuotetiedot, toimitusosoite ja mahdollinen erillinen laskutusosoite sekä valitsemasi toimitustapa ja paketin toivottu noutopaikka, jos kyseessä ei ole perille toimitettava paketti. Yksityishenkilöiltä pyydämme ennakkomaksua ennen toimitusta.

 

TOIMITUSTAVAT:

POSTIPAKETTI:Toimitus valitsemaasi postin noutopisteeseen taikka pakettiautomaattiin. Saat meiltä tiedon ja lähetyksen seurantatiedot, kun paketti on lähtenyt meiltä. Posti lähettää saapumisilmoituksen ja pakettiautomaatti lähetyksissä lokerokoodin, jonka avulla voit noutaa lähetyksen. Toimituskulu 5 euroa. Alle 20 euron tilauksissa toimituskulu 7 euroa.

POSTI EXPRESS PAKETTI: Toimitetaan pyydettyyn osoitteeseen klo. 14:00 mennessä. Toimitusaikaa ei sovita etukäteen. Jos vastaanottaja ei ole paikalla, paketista jätetään saapumisilmoitus ja sen voi noutaa myöhemmin postin noutopisteestä. Toimitusmaksu 9 euroa.

POSTI KOTIPAKETTI: Paketti toimitetaan perille asti klo. 21:00 mennessä. Postista soitetaan ja sovitaan noutoaika. Toimitusmaksu 10 euroa.

NOUTO ESPOON OSOITTEESTAMME: Voit myös noutaa tilauksesi osoitteesta Pisanniitty 4 B 14, 02280 Espoo. Noutoaika pitää sopia etukäteen, että tiedämme olla paikalla. Soita numeroon 040 5516 888 tai laita viestiä sähköpostiimme asiakaspalvelu@lastenlahjatalo.fi

HUOM! Pienet kirjeeseen mahtuvat tilaukset voimme ilman ennakkoilmoitusta toimittaa kirjelähetyksenä.

MAKSAMINEN: KLARNA CHECKOUT.  Lasku, osamaksu, verkkomaksut la luottokorttimaksut.


Powered by Powered by