Kaatuvat Dominopalikat

Rakenna puupalikoista upea rata ja laita dominoefekti liikkeelle! Kaatuvat dominopalikat eli dominoralli on rakenteluleikki, jonka parissa vierähtää helposti tunti jos toinenkin. Ja mikä parasta, erilaisia ratavaihtoehtoja on lukemattomia. 


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Kaatuvat dominopalikat L

Tuotenro: 58963

Tässä pelissä on 247 puupalikkaa. Palikan koko on  noin 2,5x4x0,7cm. Peliin kuuluu myös joitakin pyöriviä palikoita, jolla saadaan lisää mielenkiintoa peliin. Pakkauksessa kankaasta valmistettu säilytyspussi palikoiden säilyttämistä varten.  Toimitetaan värikkäässä pahvilaatikossa. Ikäsuositus 5 +

39,90

Dominoralli eläintarhassa

Tuotenro: 42480

Värikäs sekoitus norsuja, seeproja, leijonia ja krokotiileja sekä muita puisia dominopalikoita tekee tästä todella hauskan vauhtipelin. Anna mielikuvituksesi lentää, asettele dominopalikat haluamaasi järjestykseen ja laita dominoefekti liikkeelle! Paljon hupia ja ajanvietettä tarjoava peli, jossa hurahtaa helposti tunti jos toinenkin.  

45,00

Kaatuvat Dominopalikat

Tuotenro: BJ558

Kaatuvat dominopalikat on suosittu ja kehittävä rakentelu- ja sommittelupeli, jossa dominopalikat asetetaan peräkkäin pitkäksi radaksi. Kun rata on valmislaitetaan kaatumisefekti liikkeelle tönäisemällä radan ensimmäistä palikkaa, joka kaataa seuraavan palikan ja se taas sitä seuraavan.

29,90

Powered by Powered by